Iveco Daily - vehiculul comercial al viitorului - productivitate si tehnologie avansata la volan
3/36668
calendar_month 14 Mai 2024, 14:05


Caracterizata de inovatie si eficienta, noua versiune a furgonului Iveco Daily redefineste standardele pentru vehiculele comerciale usoare. Dotat cu tehnologie de ultima ora si design ergonomic, Iveco Daily isi propune sa fie companionul ideal in dezvoltarea afacerii tale, oferind solutii adaptabile oricarui antreprenor. Cu un accent deosebit pus pe durabilitate si economie de combustibil, acest model ofera performante superioare in orice conditii de lucru.

Continua sa citesti pentru a afla cum poate Iveco Daily sa-ti creasca productivitatea si sa te sustina in realizarea obiectivelor profesionale.

Performanta remarcabila

Iveco Daily se remarca prin capacitatea de a raspunde celor mai exigente solicitari din domeniul transportului comercial. Dotat cu motoare puternice si eficiente, acest furgon asigura o economie de combustibil impresionanta, ajungand pana la o reducere de 6% pe ciclul WLTP, comparativ cu modelele anterioare. Astfel, Daily nu numai ca isi demonstreaza eficienta in utilizare zilnica, dar asigura si un cost total de operare (TCO) redus, creand premisele unei afaceri mai profitabile.

Noile versiuni ale Iveco Daily vin echipate cu tehnologii de varf in materie de siguranta si asistenta a soferului, precum sisteme avansate de franare de urgenta si control al stabilitatii. Acestea contribuie la prevenirea accidentelor si la protejarea incarcaturii, consolidand astfel pozitia Daily ca o alegere de incredere pentru operatorii de flote.

Confort si ergonomie 

Una dintre caracteristicile notabile ale noului Iveco Daily este introducerea primului scaun din industria vehiculelor comerciale dotat cu spuma cu memorie pentru sezut, spatar si tetiera. Aceasta inovatie ofera confort sporit, reducand presiunea asupra corpului si diminuand riscul de dureri de spate, aspecte esential pentru profesionistii care petrec multe ore la volan. In plus, scaunul ergonomic este reglabil in multiple pozitii, oferind soferilor posibilitatea de a-si seta pozitia optima de conducere, ceea ce contribuie la prevenirea oboselii in calatoriile lungi.

Suspensie pneumatica adaptiva AIR-PRO

Iveco integreaza in premiera in segmentul sau suspensia pneumatica AIR-PRO, controlabila prin joystick din cabina furgonului. Acest sistem avansat nu numai ca imbunatateste experienta de condus, dar protejeaza si incarcatura transportata, adaptand suspensia in functie de conditiile de drum si de greutatea incarcaturii. De asemenea, suspensia pneumatica AIR-PRO contribuie la o eficienta sporita a consumului de combustibil, reducand rezistenta la rulare prin mentinerea unei inaltimi optimizate a vehiculului, indiferent de variatiile de greutate ale incarcaturii.

Tehnologie avansata si conectivitate

Daily Iveco iese in evidenta cu o serie de sisteme avansate de asistenta a soferului (ADAS) si optiuni de conectivitate prin Iveco ON, care permit monitorizarea performantei vehiculului si diagnoza la distanta pentru a preveni orice intreruperi neprevazute. Cu ajutorul functiilor Alexa integrate, MYCOMMUNITY si MYIveco, soferii pot interactiona vocal cu vehiculul si cu alti utilizatori, imbunatatind experienta de conducere si eficienta operationala. In plus, Daily Iveco mai ofera si optiunea IVECO ON Easy Way, o aplicatie care le permite soferilor sa seteze si sa salveze preferintele lor de conducere, cum ar fi setarile de climatizare si de radio, contribuind astfel la crearea unui mediu personalizat si confortabil in cabina.Economie si sustenabilitate

Noul motor de 3.0 litri FIC, disponibil inclusiv in varianta alimentata cu Gaz Natural Comprimat (CNG), demonstreaza angajamentul Iveco pentru sustenabilitate. Utilizarea CNG reduce costurile cu combustibilul, minimizand emisiile si facand din Iveco Daily o alegere excelenta pentru operatiuni ecologice si pentru accesul in zonele urbane cu restrictii stricte de emisii. Consumul optimizat si durata de viata extinsa a noului motor FIC contribuie la reducerea amprentei de carbon si la economii pe termen lung, transformand Iveco Daily intr-un partener de incredere pentru afacerile care imbina performanta cu responsabilitatea fata de mediu.

Configuratii multiple si personalizare

Cu o gama variata de configuratii, inclusiv optiuni pentru cutii de viteze manuale sau automate HI-MATIC si diverse niveluri de putere ale motorului, Iveco Daily poate fi personalizat pentru a satisface cerintele specifice ale afacerii tale. Aceasta versatilitate il face ideal pentru o gama larga de aplicatii comerciale, de la transportul urban de marfuri la distributia regionala.

Iveco Daily nu este un simplu furgon, ci un partener de incredere pe drumul succesului in afaceri. Prin combinarea tehnologiei avansate cu confortul sporit si angajamentul pentru eficienta si sustenabilitate, acest vehicul seteaza noi standarde in industria transporturilor comerciale. Indiferent de complexitatea operatiunilor tale zilnice, Iveco Daily este proiectat sa raspunda provocarilor, maximizand productivitatea si reducand costurile operationale.