Group West Motors deschide un nou centru BMW la Baia Mare si aduce in premiera in Romania noua experienta de showroom a marcii
3/35581
calendar_month 27 Nov 2023, 09:54


Group West Motors, centrul integrat BMW din Satu Mare, se extinde acum cu un proiect nou la Baia Mare, o zona care nu era reprezentata pana acum pentru clientii marcii.

Proiectul completeaza investitia de aproximativ 2 milioane Euro in centrul multimarca Group West Motors MM, amplasat pe Bulevardul Independentei 59 in Baia Mare cu un spatiu dedicat BMW. Noul centru asigura operatiuni de vanzare si service BMW si creeaza 10 locuri de munca, un showroom dupa cel mai moderne standarde ale marcii, precum si 4 puncte de lucru pentru mecanica echipate cu tehnologii moderne, de la echipamente pentru reparatii automobile electrice pana la cele mai sofisticate instrumente de geometrie roti.

Group West Motors Baia Mare aduce in premiera o noua experienta de vanzari. Este primul shoowroom local organizat dupa noua paradigma a marcii „Retail.Next”. Acesta combina un design nou, deschis, de tip lounge, cu un set puternic de instrumente digitale, mai conectate. Clientul poate face configuratia automobilului dorit pe un device propriu, asa cum este un smartphone sau laptop, ca apoi aceasta sa fie oricand transferata catre sistemele din showroom, pentru a fi continuata, si inapoi. Astfel experienta descoperirii marcii se poate face intr-un mediu mai familiar si poate fi continuata fluent in showroom si apoi inapoi acasa.

Transformarea din showroom este sustinuta de o noua filozofie de design care face tranzitia de la o prezentare liniara a automobilelor, la un spatiu cu clientul in punct central, cu o zona de lounge si redefinirea birourilor pentru reprezentantii de vanzari. Un punct important este legatura dintre lumea digitala si cea reala, care combina solutii BYOD (Bring Your Own Device) cu displayuri de calitate si pe viitor chiar posibilitatea de a folosi casti de realitate virtuala.

„Cu produse valoroase si lansari noi importante, BMW cel mai puternic brand premium global, cu o crestere foarte puternica in Romania. Aceasta creeaza oportunitati de investitii pentru a fi mai aproape de clientii nostri. Lucram local cu eroi locali. Avem in Group West Motors un partener valoros, care a incheiat ultimii ani cu o crestere constanta de peste 30%. Acum echipa din Nordul Romaniei face un pas important de extindere si au ocazia sa fie primii care deschid drumul catre o noua filozofie de prezentare a marcii. Mai digitala, mai flexibila, mai aproape de client”, a declarat Dr. Josef Reiter, Director General BMW Gorup Romania.

„Pentru noi nu este doar business, ci si pasiune. O confirmam cu o investitie noua, de calitate, care aduce in premiera un nou standard de prezentare al marcii in Romania. Nu este doar despre digital si modern, as vrea sa vorbesc si de istorie. Cei care ne cunosc stiu de pasiunea noastra pentru automobilele de epoca si faptul ca in atelierul nostru de service restauram automobile istorice de valoare, o dovada a pasiunii si calitatii noastre”, explica Áron Márton, Director General Group West Motors.