hit.ro  »  Altceva  »  Auto  »  Complet electric intr-un aspect sportiv: Noul MINI Cooper SE cu echipament JCW

Complet electric intr-un aspect sportiv: Noul MINI Cooper SE cu echipament JCW

calendar_month 06 Dec 2023, 17:00


MINI Cooper SE este complet electric si reprezinta mobilitatea fara emisii cat si placerea condusului urban.

Noul model cu 3 usi este disponibil si in modelul John Cooper Works Trim, care subliniaza istoria de curse a marcii.

Cu 218 CP generati electric (160 kW) si 330 Newtoni metri de cuplu maxim, MINI Cooper SE (consum de electricitate combinat: 14,7 - 14,1 kWh/100 km conform WLTP; emisii CO2 combinate: 0 g/km) fata cu zero emisii, mai ales cu capacitatea sa de a atinge de la 0 la 100 km/h in 6,7 secunde. Bateria de inalta tensiune instalata in MINI Cooper SE cu un continut de energie de 54,2 kWh permite o autonomie de pana la 402 kilometri, determinata in ciclul de testare WLTP. Pentru a oferi MINI-ului un aspect deosebit de sportiv, acesta poate fi comandat in echipamentul John Cooper Works. Cu multe detalii, varianta de echipare pune in evidenta traditia de sport cu motor a marcii – obtinuta prin numeroase curse cu succes, inclusiv trei victorii la Raliul de la Monte Carlo din anii 1960.

„MINI Cooper SE complet electric in noul model John Cooper Works combina pasiunea pentru designul emblematic, performanta legendara si mobilitatea durabila. Este simbolul eficientei si placerii de a conduce”, spune Stefanie Wurst, seful marcii MINI.

Design individual fata si spate cu aspect motorsport

Noul logo John Cooper Works, care se caracterizeaza prin contururi clare, iese in evidenta deosebit de bine prin schema sa traditionala de culori rosu, alb si negru si steagul in carouri simbolizat pe grila frontala octogonala. Aspectul puternic al lui MINI Cooper SE in JCW Trim este realizat, printre altele, prin jantele de 18 inchi cu design Lap Spoke in 2 tonuri, cu cate zece spite fiecare si etrierele de frana JCW intr-un rosu atragator. Dungile capotei de pe caroserie subliniaza caracterul sportiv.

Ca standard, MINI Cooper SE cu finisaje JCW include difuzoare in fata si in spate. Invelisul grilei radiatorului si sigla sunt finisate in negru lucios. Punctele de interes vizual includ plafonul contrastant si capacele oglinzilor in Chilli Red.

Farurile MINI LED au semnaturi luminoase individuale. Cu semnatura JCW selectata, farurile din fata arata doar doua dungi orizontale ca lumini de zi si subliniaza designul minimalist al noului MINI Cooper SE. Grafica luminilor din spate matrice subliniaza latimea din spate a vehiculului.

Descopera mai multe informatii in site-ul oficial BMW

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?