iPhone 3GS

de Redactie Hit.ro | 6 noiembrie 2009

Daca vorbim despre iPhone, ar trebui sa incepem cu cea mai veche varianta, cea care innebunea utilizatorii de peste tot si care a si modificat imaginea smartphone-ului, provocand ceilalti producatori cu mult-indragitul touchscreen. Dar pentru ca de la acel stramos (dupa 2 ani, deja ii putem spune stramos in aceasta industrie) si pana la ultimul au fost prea multe variante, cu mai multi sau mai putini Gb dupa caz, ne vom opri la cel mai nou iPhone, mai exact iPhone 3GS, mai exact varianta de 32G.

Una dintre cele mai vizibile imbunatatiri la ultimul tip de iPhone este viteza la care ruleaza tot, de la aplicatii la download. Capacitatea mai mare a memoriei este un alt plus, dar ramane un minus faptul ca nu ii poti adauga propriul card de memorie. Durata de viata a bateriei s-a imbunatatit, dar tot nu i-o poti schimba. Exista aplicatii care iti pot spune cat te mai tine bateria pentru diverse functii ale telefonului.

Posibilitatea de a edita documente este un alt plus al lui 3GS, alaturi de functia de inregistrare video pentru camera si apelare vocale. Lipsesc insa flash-ul pentru camera foto,  iar numarul de pixeli ai camerei este in crestere, dar totusi mic.

Din cele 9 puncte, am acordat astfel: ecran-1; memorie-0,9; conectivitate-0,9; camera foto - 0,6; sistem de operare - 0,9; dimensiuni-0,9; baterie-0,7; design-1; disponibilitate-1.

HitHunt - Apple iPhone 3GS -  7,9 din 9 puncte

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Din acelasi test
spacer
Opiniile cititorilor
spacer