Sony Ericsson Xperia X10

de Redactie Hit.ro | 6 noiembrie 2009

Hit.ro v-a prezentat detalii despre telefon, impreuna cu imagini relevante odata cu lansarea acestui smartphone, cu doar cateva zile in urma.

Informatii detaliate despre telefon puteti gasi accesand acest link.

Noi ne vom rezuma sa mentionam ca noul produs al celor de la Sony Ericsson beneficiaza de un ecran tactil atragator, la o dimensiune impresionanta, de 4 inch, cu o rezolutie de 854x 480 care are sanse sa schimbe putin viziunea, daca ecranul se va dovedi atat de performant pe cat pare.

Un plus al lui X10 il constituie, de departe, camera de 8MP, cu flash LED, autofocus, smile detection si stabilizator de imagine.

Sistemul de operare este Android 1.6 cunoscut si ca Donut iar aplicatiile preinstalate nu pot decat sa deschida apetitul pentru Android Market.

Inainte de a ne pronunta definitiv si irevocabil asupra lui X10, va trebui insa sa ne bucuram de el pe piata autohtona. Si daca nu ii acordam nici un punct pentru ca nu este inca in Romania, trebuie sa recunoastem ca nu este nici pe alte piete si ca toata lumea il asteapta la inceputul lui 2010.

Din cele 9 puncte, am acordat astfel: ecran-1; memorie-0,9; conectivitate-0,9; camera foto - 1; sistem de operare - 1; dimensiuni-0,9; baterie-0,9; design-1; disponibilitate-0.

HitHunt - Sony Ericsson Xperia X10 - 7,6 din 9 puncte (din 8 puncte, in realitate, pentru ca toata lumea il asteapta)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Din acelasi test
spacer
Opiniile cititorilor
spacer