Palm Pre

de Redactie Hit.ro | 6 noiembrie 2009

Palm Pre este solutia pentru cei care nu se pot desparti de ideea de PDA, tinand cont ca Palm era un producator recunoscut pana nu demult in acest domeniu.

Smartphone-ul utilizeaza sistemul de operare de la Windowa Mobile, se comporta bine cu mai multe aplicatii dechise, permite sincronizarea datelor, are un ecran satisfacator.

Este adevarat ca Palm Pre nu dezamageste absolut deloc in ceea ce priveste optiunile de conectivitate, fie a este vorba de 3G, Wi-Fi, Bluetooth sau GPS, insa nu acelasi lucru putem spune cand vorbim despre durata de viata a bateriei, despre suportul Flash. Iar cand vine vorba despre posibilitatea de extindere a capacitatii memoriei, va trebui sa va multumiti cu doar 4 GB.

Camera foto nu sare nici ea de coeficientul de "satisfacator": 3 MP, cu flash, fara inregistare video, aspect care se poate insa remedia.

Desginul nu putem spune insa ca nu ne place. Tastaturile QWERTY practice dar ascunse ochiului la prima vedere sunt unele dintre preferatele noastre. Ca aspect practic insa, tastatura QWERTY dezamageste din cauza inghesuirii tastelor.

Din cele 9 puncte, am acordat astfel: ecran-0,9; memorie-0,6; conectivitate-1; camera foto - 0,6; sistem de operare - 0,9; dimensiuni-0,9; baterie-0,8; design-0,9; disponibilitate-0.

HitHunt - Apple iPhone 3GS - 6,6 din 9 puncte

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Din acelasi test
spacer
Opiniile cititorilor
spacer