Motorola Milestone (Droid)

de Redactie Hit.ro | 6 noiembrie 2009

Noul smartphone al celor de la Motorola a fost doar anuntat, deocamdata, si este asteptat sa apara cat de curand in Europa. Telefonul a fost prezentat pe fundalul unui anunt care ne face extrem de nerabdatori: in 2010, Motorola va lansa 20 de smartphone-uri. Ar trebui sa fie anul Motorola, in acest caz, dupa o lunga perioada in care nu s-a mai auzit nimic de bine de la celebrul producator.

Milestone este primul telefon cu Android 2.0 (Eclair) si, de aceea, nerabdarea este si mai mare. Pentru SUA, smartphone-ul se va numi Droid.

Ceea ce se stie deja din specificatiile dezvaluite, il incadreaza in clasa smartphone-urilor cu un ecran generos dar si dimensiuni pe masura. Un plus poate fi considerat si jack-ul de 3,5mm, detaliul care scapa unora dintre producatori, dar care, in ansamblu, face diferenta dintre un telefon multimedia si un telefon dorit sa fie multimedia.

Camera foto de 5 pixeli, cu autofocus, dual-LED flash si stabilizator de imagine suna foarte bine in contextul in care Milestone nu este un telefon dedicat multimedia, ci unul inteligent.

Daca ne place varianta americana, care are un card Micro SDHC de 16 GB, nu putem sa nu oftam si sa ne consideram nedreptatiti de "doar" cei 8GB pe care ii are cardul din varianta Milestone.

Printre plusuri, mai putem enumera procesorul de 550MHz ARM Cortex A8, tastatura QWERTY slide si pretul care pare a fi decent.

Din cele 9 puncte, am acordat astfel: ecran-0,9; memorie-0,9; conectivitate-1; camera foto - 0,9; sistem de operare - 1; dimensiuni-0,8; baterie-0,8; design-0,9; disponibilitate-0.

HitHunt - Motorola Milestone - 7,2 din 9 puncte (8 punte, tinand cont ca nu suntem singurii care il asteapta)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Din acelasi test
spacer
Opiniile cititorilor
spacer