HTC Touch Diamond2

de Redactie Hit.ro | 6 noiembrie 2009

Touch Diamond2 are in mod clar cateva plusuri fata de smartphone-urile anterioare de la HTC: un design mult mai atragator si mai elegant, un display mai generos si o camera foto mai performanta.

Insa, pentru un smartphone, are un neajuns major: lipsa suportului pentru 3G. Nici tastatura QWERTY virtuala nu este suficient de bine conceputa pentru a nu-ti da batai de cap. In ceea ce priveste minusurile, Diamond2 mai poate puncta, din nefericire, unul: lipsa unui jack de 3,5 mm.

Desi vine cu imbunatatiri simtitoare fata de celelate telefoane de la HTC, mai are nevoie de cateva retusuri. Spre exemplu, spatele telefonului este prea simplu. Este adevarat, ecranul de 3,2 inch, cu o rezolutie de 480x800 compenseaza, de departe, gratie claritatii, luminozitatii si atentiei pentru detalii. In acelasi timp, touchscreenul raspunde destul de rapid la atingere.

In mod clar compania s-a gandit la viitor cu Diamond2, tinand cont ca smartphone-ul este compatibil cu Windows Mobile 6.5, sistemul de operare lansat opt luni mai tarziu.

Din cele 9 puncte, am acordat astfel:ecran-0,9; memorie-0,8;conectivitate-0,9; camera foto - 0,8;sistem de operare - 0,9; dimensiuni-0,9;baterie-0,8; design-0,9; disponibilitate-1.

HitHunt - HTC Touch Diamond2 - 7,9 din 9 puncte

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Din acelasi test
spacer
Opiniile cititorilor
spacer