Concluzii

de Redactie Hit.ro | 8 noiembrie 2009

2010 se anunta atat cu telefoane entry level, cu dotari standard, cat si cu smartphone-uri macar inteligente daca nu si atragatoare.

Deja stim ca Nokia isi va imbogati pachetul de telefoane clasice cu cateva noi modele, printre care putem enumera Nokia 2690, Nokia 2220, Nokia 1800, 1280 dar si cu smartphone-uri ca X6 sau X3.

Samsung ne promite Samsung S5560, Samsung S5630C si I5700 Galaxy Spica, in timp ce LG ne-a oferit o imagine asupra LG GD510 Pop si LG KM555E.

De la Alcatel ne-au venit doua telefoane, unul cu touchscreen si unul cu tastatura QWERTY. Si lista de producatori si noi telefoane poate continua.

Vestile bune se tin lant atat pentru doritorii de telefoane clasice, cat si pentru amatorii de smartphone-uri. Preturile incep sa varieze din ce in ce mai mult, incat telefoanele inteligente devin o realitate posibila si cu mai putini bani.

iPhone nu mai este un lider incontestat, dar ii vom recunoaste mereu rolul de deschizator de drumuri si de adevarata provocare de imaginatie, design si utilitate lansata in industria de telefoane mobile. '

Lista smartphone-urilor de top ramane deschisa atat provocarilor lansate de producatori, cat si propunerilor voastre.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Din acelasi test
spacer
Opiniile cititorilor
spacer