Recrutareonline.ro

de Anca Mineci | 24 aprilie 2007

Cea de-a doua cautate pe Google.ro a fost “recrutare online”. Primele doua rezultate: Recrutareonline.ro (elementar! am exclamat) si Realjobs.roInitial, site-ul nu a functionat, dar, cu optimism, ne-am intors la el, refuzand sa alegem un altul. Si se poate spune ca nu am regretat, pentru ca asa am descoperit albinuta intelectuala.
Culorile sunt placute, site-ul arata bine, design-ul e reusit, chiar daca mai exista mici scapari. Structura nu e groaie si denota ca accentul este pus pe utilizator.
Sistemul de cautare este bazat pe domeniu de activitate, oras si cuvinte cheie, dar consideram ca acesta este deja un “must” al profilului.
Am descoperit un “dictionar de locuri de munca” si desi numele nu este inspirat, il declaram un spatiu util pe un site de recrutare.
La capitolul sfaturi pe care le ofera, articolele nu sunt multe, dar structura lor este simpla, coerenta si usor de parcurs, iar continutul este pertinent, util, cu o exprimare corecta si cursiva. Notiunea de “public” iti este explicata la completarea CV-ului.

Un usor exces de zel intalnim la formularul referitor la experienta, mai exact la “motivul plecarii”. Dar atata timp cat completarea campului este optionala, nu ne deranjeaza. Toate bune si frumoase, dar, din pacate, nu am reusit sa salvez formularul referitor la studii si experienta. Cum nu am reusit sa salvez nici scrisorile de intentie. Ai posibilitatea de a completa patru CV-uri in romana si in engleza, dar afli asta numai daca esti foarte curios ca mine si incerci, pentru ca altfel nu ti se precizeaza. Pe scurt, site-ul promite, dar in timp si cu ceva munca, iar pana una alta, HITHUNT-ul pe Recrutateonline.ro este:

Design 8 Culori 10 Independenta din punctul de vedere al browserului 10 Confidentialitate 10 Suport 7 Utilizare 7 Usurinta in navigare 8
Nota finala: 8,57

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google