Realjobs.ro

de Anca Mineci | 24 aprilie 2007

Prima pagina ne arata un design simplu si la obiect, culori decente si un aspect profesionist. Din punct de vedere al utilzarii, se pot adauga 3 CV-uri cu care poti sa aplici numai daca sunt completate minimum 50%. Optiunile sunt totusi putine si daca stii mai mult de doua limbi straine, adaugi restul la aptitudini sau hobby.
In rest, site-ul se prezinta bine: ai link-uri catre legislatie (nu tocmai actualizate, dar este un punct de pornire) si catre locuri de munca in strainatate.La consiliere, ai posibilitatea de a trimite e-mail cu intrebari referitoare la diverse aspecte ale carierei, urmand ca un consultant/ consilier de la reusurse umane sa iti raspunda, dupa cum ti se precizeaza. Mie nu mi-a raspuns nimeni de cateva zile bune, dar cum nu sufar de mania persecutiei ci, mai degraba, de optimism online, inca mai astept.
Link-ul “student club” este chiar interesant, prezentand legaturi utile pentru burse, voluntariat, internship-uri, cursuri, certificari si training-uri si multe altele, astfel incat il recomadam celor interesati.
Navigarea este usoara, mai ales ca iti este pusa la dispozitie si o harta a site-ului.
Pe scurt, HITHUNT-ul pe Realjobs.ro se rezuma, in note:

Design 9 Culori 9 Independenta din punctul de vedere al browserului 10 Confidentialitate 10 Suport 8 Utilizare 8 Usurinta in navigare 9
Nota finala: 9

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google