Hr-factor.ro

de Anca Mineci | 24 aprilie 2007

Atractiv, culori decente, link-uri interesante. Sunt preluate articole legate de domeniu (avand sursa precizata) in spatiul de noutati. Site-ul are si doua categorii interesante: “Best Companies” si “Best HR Companies”. Nu ni se explica pe ce criterii au fost selectate si de ce ei si nu altii, dar poate fi un punct de pornire. Venind si mai mult in sprijinul utilizatorului, hr-factor.ro are si o sectiune de interviu virtual. Ce-i drept, pentru doar trei pozitii si nu cele mai relevante. Dar intrebarile sunt reale si pertinente, raspunsurile sunt la fel de decente si ti se explica de ce este sau nu este cel mai bun raspuns pe care poti sa il dai la un interviu.Crearea unui cont pe acest site implica si introducerea codului numeric personal, lucru destul de interesant si neasteptat. Puteti sa incercati sa pacaliti sistemul, eu una nu am reusit, ceea ce mi-a starnit, recunosc, respectul. Asa ca a trebuit sa folosesc contul real de pe acest site.
Hr-factor.ro iti pune la dispozitie spatiu pentru 5 CV-uri si 10 scrisori de intentie, permitandu-ti si 3 alerte de joburi. Campurile de completare a CV-ului sunt structurate clar si bine gandite, iar prezentarea ofertelor este ampla si la fel de bine structurata. Site-ul prezinta cateva informatii interesante la capitolul “Info center”.

Design 10 Culori 10 Independenta din punctul de vedere al browserului 10 Confidentialitate 10 Suport 8 Utilizare 8 Usurinta in navigare 8
Nota finala: 9,14

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google