Ejobs.ro

de Anca Mineci | 24 aprilie 2007

Odata cu cresterea in top si in notorietate, recunoastem ca ne-au crescut si pretentiile. Asa ca am privit Ejobs.ro cu ochi poate putin mai exigenti, de profesor in fata caruia se afla cel stiut a fi cel mai bun elev din scoala.
Design nu complicat, culori bine alese, nimic obositor sau agasant. Poate repetitia de “locuri de munca” din prima pagina, a carei explicatie nu am gasit-o.Dar ne-au displacut la capitolul etica anumite aspecte, precum spatiul “best places to work” de pe aceeasi prima pagina. Link-ul vecin, “doriti sa apareti aici”, m-a determinat sa il urmez, asa ca am aflat ca, de fapt, casuta este de reclama si in nici un caz nu se bazeaza pe analize sau sondaje. Ne-am gandit ca “politically corect” ar fi, in acest caz, ca rubrica sa se numeasca, mai degraba “ejobs recomanda”, daca tot este pe bani.
Abonarea la newsletterul ejobs.ro iti ofera posibilitatea de a primi informatii si de la partenerii site-ului. Sau nu, in functie de ce bifezi.
Impreuna cu completarea CV-ului, poti alege sa completezi si rubrica de mini interviu, care te poarta prin cateva intrebari ale unui interviu real. Din moment ce raspunsurile afisate apar angajatorilor, recomand multa atentie la completarea acestor campuri, cu intrebari de altfel interesante si pertinente.
In cadrul alertei poti selecta pana la 10 domenii pentru 10 orase. Poate putin prea mult un simplu utilizator, dar din moment ce este optional, consideram ca e o dovada de satisfacere a exigentelor celor mai pretentiosi, drept pentru care este de laudat, ci nu de criticat.
Detinand locul I la categoria “locuri de munca”, potrivit lui Trafic.ro, EJobs.ro este notat de HITHUNT cu:

Design 9 Culori 10 Independenta din punctul de vedere al browserului 10 Confidentialitate 10 Suport 10 Utilizare 10 Usurinta in navigare 10
Nota finala: 9,85

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google