1001-locuridemunca.ro

de Anca Mineci | 24 aprilie 2007

La cautarea “site locuri de munca”, Google.ro ni i-a introdus in scena pe 1001-locuridemunca.ro si Bursamuncii.ro.Prima pagina a fost obositoare prin aglomeratia de bannere dinamice, culori, butoane imense cu stelute si casute. In mod clar in spatele site-ului se afla niste oameni creativi, numai ca nu intotdeauna excesul de creativitate sustine profesionalismul necesar domeniului.
Site-ul se autoprezinta ca fiind “director web adnotat, cu link-uri catre paginile cu oferte de munca ale firmelor active de pe piata din Romania”. Tind sa cred ca este, mai degraba, un culegator de vizitatori, dar nu este o afirmatie tendentioasa. Asta pentru ca 1001-locuridemunca.ro are si continut. Nu introduci CV, nu creezi cont, nu te inscrii. Sunt doua tipuri de anunturi: cele gratuite, publicate pe site, si cele preluate de la companii, catre care ai link. Cautarea pe domenii pe care o ai la dispozitie nu pare a fi extrem de relevanta, din moment ce intre primele 5 rezultate de la “Advertising/ PR” aveai o oferta de electrician, una de ambalatoare si alta de director economic.
Daca ai nedumeriri, te cam priveste acest lucru, din moment ce pagina de FAQ nu functioneaza.
Rezumandu-ne insa la note, reiese ca HITHUNT-ul pe 1001-locuridemunca.ro este:

Design 6 Culori 8 Independenta din punctul de vedere al browserului 10 Confidentialitate -- Suport 0 Utilizare 7 Usurinta in navigare 8
Nota finala: 6,5

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google