Oferta comuna Romtelecom si Cosmote

de Vlad Matei | 22 octombrie 2008

Romtelecom si Cosmote, companii membre ale grupului OTE, au anuntat lansarea pachetului de servicii fix-mobil nelimitat, o oferta integrata. Pachetul comun ofera comunicare nelimitata si netaxabila intre o linie fixa Romtelecom si pana la patru abonamente de telefonie mobila Cosmote (Full Option sau Cosmote 10 - 480). Pachetul fix-mobil nelimitat este disponibil atat pentru clientii existenti ai celor doi operatori, cat si pentru cei noi, putand fi activat gratuit.

"Impreuna cu Cosmote, cel mai dinamic operator de telefonie mobila din Romania, am extins programul nostru Clientul pe locul 1 pentru a oferi clientilor nostri si cele mai bune servicii de telefonie mobila de pe piata. Astfel, ei au acces la comunicare de calitate prin cea mai extinsa retea mobila nationala, la servicii de calitate superioara si pachete relevante si accesibile. Impreuna, cele doua companii ofera acum clientilor romani si mai multe beneficii", a declarat Yorgos Ioannidis, Director General al Romtelecom.

romtelecom.jpg

"Alaturi de Romtelecom, oferim acum clientilor Cosmote toate beneficiile telefoniei fixe: calitate si flexibilitate, precum si cea mai extinsa si sigura retea nationala. Mai mult, clientii Cosmote pot experimenta si doua dintre cele mai atractive servicii de pe piata: internet de mare viteza Clicknet si televiziune digitala Dolce. Astfel, le oferim in acelasi pachet beneficiile celor doua tehnologii, realizand cel mai accesibil si complet mix de comunicare", a declarat Stefanos Theocharopoulos, Director General al Cosmote Romania.

Incepand cu 23 octombrie, pachetul va fi disponibil in intreaga tara, fara taxe suplimentare, atat pentru toti abonatii rezidentiali existenti ai Romtelecom si Cosmote, cat si pentru cei noi. Pachetul fix-mobil nelimitat poate fi activat in toate magazinele proprii ale Cosmote si Romtelecom, precum si in reteaua de magazine Germanos.

In luna septembrie 2008, Romtelecom si Cosmote au mai lansat Convergent 1000 si Convergent Nelimitat, pachete integrate pentru companii. Cele doua pachete ofera servicii de comunicatii flexibile si eficiente din perspectiva costurilor intre terminale fixe si mobile, in cadrul unui grup prestabilit de utilizatori.

Pachetul Convergent 1000 a fost proiectat pentru a raspunde nevoilor liberilor profesionisti si celor ale companiilor mici si mijlocii, in timp ce Convergent Nelimitat se adreseaza clientilor corporatii, cu un volum mare de trafic de voce.

Sursa: Romtelecom
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor