iPhone-ul prea scump?

de Vasile Damian | 14 ianuarie 2007

Cu preturi cuprinse intre 499 si 599 de dolari, iPhone-ul este destul de scump. In opinia jurnalistilor occidentali din IT&C, Steve Jobs pare mai interesat sa nu ii scada vanzarile de iPod-uri decat sa vanda multe telefoane mobile.Cu un ecran urias si un design mai mult decat atractiv, iPhone-ul a fost trecut pe lista de cumparaturi de catre multi pasionati ai domeniului. Interesul acestora a mai palit insa in fata pretului. Dupa ce s-a aflat faptul ca iPhone-ul de 4 GB va costa 499 USD, iar cel de 8 GB “numai” 599 USD, atractia fata de acest telefon mobil a scazut.
Acest fapt nu ii sperie pe cei de la Apple care, conform revistei online Arstechinca, sunt obisnuiti cu astfel de “incidente”.
Cand primul iPod a fost lansat in octombrie 2001, lumea il dorea, dar avea retineri din cauza pretului. La scurt timp de la lansare, cu 399 de dolari sau 499 de dolari iti puteai achizitiona un iPod de 5 GB, respectiv 10 GB. Multe persoane credeau ca acest pret este nebunesc doar pentru un MP3 player.

Sursa: Apple

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor