iPhone 6C cu ecran de 4 inch s-ar putea sa nu fie doar un zvon: Apple ar fi inceput sa comande componentele

de Redactia Hit | 6 mai 2015

Am scris recent despre posibilitatea ca Apple sa lanseze, in toamna acestui an, pe langa urmasele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, si un model cu display mai mic, de 4 inch, care se va numi iPhone 6c.

Iata ca noi informatii pe aceasta tema apar online si confirma partial existenta iPhone 6c.

Potrivit GSM Dome, Apple a plasat o comanda foarte mare de senzori pentru camera urmatorului iPhone cu ecran de 4 inch. Sony se va ocupa de producerea senzorilor pentru iPhone 6c, spun mai multe surse apropiate situatiei, dar exista si o problema: comanda primita de Sony de la Apple pentru senzorii de imagine este atat de mare incat producatorul nipon nu poate acoperi, cel putin in acest moment, decat 50% din necesarul module.

Pe de alta parte, cum China a devenit cea mai importanta piata pentru Apple, este foarte posibil ca iPhone 6c cu display de 4 inch sa fie lansat intr-o prima faza pe in acesta regiune, urmand sa devina disponibil global ulterior. Tot speculatiile duc la ideea ca Apple ar putea prezenta iPhone 6c mult mai repede decat ne asteptam, respectiv chiar in iunie anul acesta, dar, cum spuneam, cu dedicatie pentru piata din China.

Ramane sa vedem care dintre aceste informatii se vor confirma. Oricum, lansarea noilor modele de top, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, nu este asteptata inainte de luna septembrie, daca americanii respecta calendarul pe care il stim de ani buni.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple iphone 6c apple iphone 6s iphone 2015 lansare apple 2015
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor