ZTE ar putea va lansa un telefon cu display Force Touch inaintea Apple

de Redactia Hit | 22 iulie 2015

Am tot vorbit in ultima perioada despre Force Touch pe care Apple intentioneaza sa o implementeze in urmatoarea generatie de iPhone, dar se pare ca ZTE are toate sansele sa devina prima companie din lume care va propune consumatorilor un smartphone cu ecran dotat cu aceasta tehnologie. Terminalul se numeste ZTE Axon mini si a fost prezentat ieri, succint, in cadrul unui eveniment special, dupa cum scrie GizmoChina.

ZTE Axon mini va oferi un display de 5,2 inch de tip Super AMOLED ce va incorpora tehnologia force touch. Terminalul va fi lansat comercial in septembrie, dar reprezentantii producatorului nu au oferit si detalii legate de hardware-ul Axon mini.

(Foto: Gizmochina)

Ceea ce stim pana acum este ca display-ul telefonului va dispune sigur functionalitate extinsa. Mai exact, tehnologia Force Touch (implementata de catre Apple deja in touchpad-ul celor mai recente Macbook-uri) sesizeaza nivelul de presiune exercitat asupra ecranului si permite un nou tip de interactiune cu display-ul.

Asa cum scriu si cei de la Gizmochina, nu este sigur ca ZTE va reusi sa lanseze Axon mini inainte de prezentarea oficiala a Apple iPhone 6S, despre care stim ca va beneficia de o tehnologie de ecran identica. Oricum, acest aspect este mai putin important. Cert este ca firmele din China devin pe zi ce trece mai competitive si ca produsele unor nume precum ZTE, Huawei, Xiaomi, Lenovo etc. se pot bate oricand de la egal la egal cu cele ale brandurilor tranditionale de profil.

Sursa: Gizmochina

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: zte axon mini force touch apple iphone 6s ecran force touch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor