Xiaomi confirma un octa-core de 5,5 inch avand ca inspiratie Samsung Note

de Bogdan Constantinescu | 17 martie 2014

Ritmul in care telefoanele chinezesti penetreaza piata este unul caruia cu greu i se face fata. Cu greu se mai face fata si produselor in sine, de vreme ce acestea incep sa fie extrem de departe de zilele in care erau utile doar pentru a face focul cu ele.

Conform teaser-ului din imagine, Xiaomi a confirmat aparitia lui Redmi Note, un smartphone de 5,5 inch care are ca baza de inspiratie, si nici numele nu se fereste sa ascunda asta, Samsung Note.

Ce se stie despre Xiaomi Redmi Note este ca, pe langa ecranul de 5,5 inch cu o rezolutie de 720p, va beneficia si de un procesor octa-core, la 1.4 sau 1.7Ghz. Compania chineza a tinut sa pastreze tacerea si nu se stie nici macar daca telefonul va beneficia de un stylus. De asemenea, nici despre pret nu va putem spune nimic, dar este mai mult decat posibil ca acesta sa fie intre cel al lui Xiaomi Red Rice (110 dolari) si cel al telefoanelor Xiaomi 2A/2S (240 de dolari).

Chinezii vor putea comanda telefonul incepand cu 19 martie, ora 8.00, prin intermediul Tencent, care a obtinut exclusivitatea pentru lansarea terminalului. In ceea ce priveste Europa, doritorii vor putea apela, ca de fiecare data, la piata gri.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: xiaomi Xiaomi Redmi Note smartphone Samsung Note
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor