Xbox ONE - de la consola la super smartphone - un concept pe care trebuie sa il vedeti!

de Radu Eftimie | 5 august 2013

Fanii consolei de gaming Xbox One de la Microsoft se pregatesc pentru lansarea din toamna a noului device, care nu vrea doar sa distreze utilizatorii cu jocuri de top, ci isi propune, prin functii avansate si pe care vi le-am prezentat la momentul oportun, sa cucereasca sufrageria userilor.

Pana la lansarea comerciala a Xbox ONE, imaginatia fanilor Xbox naste concepte interesante. Ce legatura poate exista intre consola de jocuri Xbox si un smartphone? Cei de la T3, autorii conceptului pe care il puteti vedea in clipul de mai jos, spun ca exista una, asa ca au imaginat un smartphone cu specificatii hardware absolut fabuloase si un design care se incadreaza in filozofia estetica a Windows Phone.

Afla primul cand ajunge pe piata Microsoft Xbox ONE

O functie interesanta propusa de concept este transformarea telefonului intr-o consola veritabila de gaming doar prin atasarea unui controller Xbox One, prin intermediul unei functii denumite de autori "SmartGlass 2.0".

Conceptul smartphone-ului Xbox One include specificatii precum: ecran full HD de 5 inci, procesor Nvidia Tegra 4, 4GB RAM, 64GB stocare interna si camera de 15 MP cu integrare Kinect.

Urmariti clipul conceptului:

Sursa: RedmondPie

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: xbox one xbox one smartphone telefon microsoft xbox concept smartphone xbox
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor