Versiunea Pro a LG G4 ar putea folosi procesor Snapdragon 820

de Redactia Hit | 18 iunie 2015

LG ar putea lansa, in aceasta toamna, versiunea PRO a LG G4, iar noul terminal al sud-coreenilor ar putea aduce cateva diferente semnificative fata de terminalul de baza si va concura direct cu viitorul Samsung Galaxy Note 5.

In primul rand, G4 PRO va dispune de un ecran mai mare decat LG G4, de 5,8 inch cu rezolutie QHD, fata de 5,5 inch, iar producatorul se pare ca a decis sa utilizeze metal pentru carcasa noului phablet, spre deosebire de LG G4 care dispune de carcasa din plastic, imbracata in piele naturala (anumite modele). De asemenea, G4 Pro va dispune de noul procesor, Qualcomm Snapdragon 820, urmasul 810 (la care LG a renuntat in favoarea Snapdragon 808 in cazul G4).

(LG G4)

In acelasi timp, cele mai noi speculatii pe marginea dotarilor versiunii PRO a LG G4, indica implementarea unui modul de camera principala cu senzor de 27MP (LG G4 dispune de o camera de 16MP). Camera secundara a LG G4 PRO ar putea fi de 8MP.

Potrivit Weibo, citat de site-ul rusesc, Mobiletelefon, phablet-ul LG G4 PRO va mai dispune de 4GB RAM si de 32GB sau 64GB memorie interna.

Daca specificatiile aparute acum online se vor confirma, LG G4 PRO va fi un adevarat "monstru", cel putin din punct de vedere hardware.

Sursa: Mobiletelefon.ru via Phonearena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: LG G4 Pro specificatii snapdragon 820 lg g4 pro ecran lg g4 pro phablet lg 2015
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor