Utok a lansat Dorel 2, primul feature phone al companiei - infiat din China, botezat in Romania

de Radu Eftimie | 26 mai 2015

Nu stim exact ce succes comercial a avut primul model de smartphone rugged de la Utok, poreclit Dorel, dar compania a decis ca este vremea sa completeze gama de ..."Dorei". Si asa s-a nascut Dorel 2, un feature phone "infiat" de la un producator din China, "botezat" in Romania, si cu care poti da de pamant, poti incerca sa-l ineci sau poti sa-l scapi din mana.

Lasand gluma, Utok Dorel 2 este un telefon simplu si rezistent pe care compania a preferat sa-l branduiasca asa (ar fi fost mai inspirat Dorel Junior, credem noi), mizand mai mult pe efectul pe care l-ar putea genera, din nou, "rezonanta" numelui.

Utok Dorel 2 este caracterizat de catre Utok drept "cea mai simpla solutie de comunicare Dual SIM, cu standard de protectie IP68 si autonomie de pana la 7 zile".

Telefonul are un display de 2 inch, lanterna, radio FM, Bluetooth, slot pentru carduri microSD, conector micro USB, Jack audio de 3,5mm si o camera foto de 0,3MP.

Din comunicatul de presa:

"UTOK Dorel 2 imbina simplitatea utilizarii unui telefon candy bar cu standardul IP68, ce poate face fata celor mai solicitante medii de lucru. Invelisul din material rezistent protejeaza complet impotriva particulelor de praf, a socurilor mecanice provocate de caderi de pana la un metru si a imersiei in apa cu o adancime de pana la 3 metri. Noul UTOK Dorel 2 pune accent pe comunicare, asa ca autonomia este asigurata de o baterie de 2000 mAh, ce ofera pana la 15 ore de convorbiri si pana la 330 de ore in modul stand by."

UTOK Dorel 2 este disponibil pe site-ul Utok si in cadrul magazinelor partenere, la pretul recomandat de 299 lei.

De precizat este ca Utok Dorel 2 provine din China, este produs de catre WinTopWin (companie specializata, se pare, in telefoane rezistente si accesorii), iar pretul device-ului pe Aliexpress porneste de la 46,99 dolari, la care se adauga un cost de livrare in Romania de 1,58 dolari (total, vreo 200 de lei, la cursul actual). Mai multe detalii gasiti AICI.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok dorel 2 telefon rugged telefon rezistent utok pret dorel 2 wintopwin aliexpress
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor