Urmatorul varf de gama al Microsoft, Lumia 940, va fi lansat la sfarsitul lui 2015

de Radu Eftimie | 22 aprilie 2015

Microsoft va prezenta noul sau varf de gama, Lumia 940, la sfarsitul acestui an, potrivit unor surse citate de presa internationala de tehnologie.

Inlocuitorul lui Lumia 930, smartphone pe care HIT.ro l-a testat (vedeti AICI review-ul), va rula Windows 10 pentru si va oferi, in mod traditional, o camera foto performanta.

Nu avem inca toate detaliile despre urmatorul varf de gama al Microsoft, dar cateva informatii orientative sunt deja vehiculate online. Microsoft Lumia 940 va debuta, se pare, cu un display de 5,2 inch si, potrivit WMPoweruser, flagship-ul va dispune si de o versiune cu display de 5,7 inch, Lumia 940 XL, un phabet ce se va deosebi de original doar prin dimesiunea ecranului.

(Lumia 940 concept by phonedesigner.eu)

In rest, Microsoft Lumia 940 va avea, cel mai probabil, un procesor octa-core. Informatii mai detaliate legate de hardware nu exista inca, nu stim cat RAM va pune Microsoft pe urmatorul flagship si nici ce spatiu de stocare va avea etc.

Pe de alta parte, sursele citate de WMPowerUser afirma ca terminalul va integra o camera foto principala de 24 sau 25MP, in timp ce camera foto frontala va avea 5MP sau chiar mai mult. De asemenea, se pare ca Lumia 940 va dispune si de o tehnologie de scanare a irisului utilizatorului (un zvon similar circula si inainte de lansarea Samsung Galaxy S6...) si va oferi suport nativ pentru stylusul care va veni la pachet cu telefonul.

Dupa cum scriu si cei de la Gsmarena, primele informatii oficiale despre urmatorul varf de gama al Microsoft ar puta fi dezvaluite peste doar cateva zile, in cadrul conferintei dezvoltatorilor gigantului din Redmond, Build 2015, care are loc in 29 aprilie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: microsoft lumia 940 nokia lumia 930 lansare lumia 940 specficatii lumia 940 microsoft build 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer