Urmasul LG Optimus G ar putea fi lansat in 7 august

de Redactia Hit | 21 iunie 2013

Stim deja ca LG si Qualcomm vor colabora pentru realizarea de device-uri mobile perfromante, iar cele mai recente informatii spun ca o noua versiune a LG Optimus G, varful de gama al producatorului de electronice, va dispune de puternicul procesor Snapdragon 800.

Acum aflam ca LG va organiza, in data de 7 august, un eveniment in New York. Compania va lansa un nou produs, iar indiciile de pana acum ne duc cu gandul chiar la Optimus G cu procesor Snapdragon 800, cel mai puternic chip de pe piata la ora actuala conform rezultatelor din testele benchmark.

Chip-ul Snapdragon 800 s-s dovedit in testele comparative cel mai puternic de pe piata in acest moment, depasind lejer performantele Snapdragon 600 si lasand mult in urma concurenta reprezentata de Exynos 5 Octa si procesorul A6x.

In aceste conditii, daca LG va folosi intr-adevar Snapdragon 800 in noul sau smartphone varf de gama si daca device-ul va fi lansat in 7 august, compania s-ar putea detasa serios de concurenta, cel putin din punct de vedere al performantelor hardware oferite de Optimus G.

Surse: Extremetech, Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lg optimus g pro lg optimus g snapdragon 800 benchmark snapdragon 800
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor