Update prematur de la Apple - ce aduce nou iOS 5.0.1 (beta)?

de Radu Eftimie | 3 noiembrie 2011

Fortata de problemele ivite cu bateria nou-lansatului iPhone 4S, compania Apple va arunca pe piata un update pentru proaspatul sistem de operare: iOS 5.0.1. Desi vine pe piata mult prea repede, noul iOS aduce si alte noutati in afara de necesitatea eliminarii bug-ului care face bateria de iPhone 4S sa se descarce prematur. Potrivit 9toMac, iOS 5.0.1 beta a fost trimis deja dezvoltatorilor si contine inca patru imbunatatiri pentru sistemul de operare.

Update-ul Apple se concentreaza, desigur, pe repararea unor deficiente ale sistemului de operare, dupa cum urmeaza: va elimina bug-ul care afecteaza viata bateriei / va adauga functia de gesturi multitasking pentru primul iPad / va elimina un bug din Documents (din Cloud) / va aduce imbunatatiri pe partea de voice recognition pentru utilizatorii australieni / va contine imbunatatiri legate de securitate.

Principala problema a utilizatorilor de iPhone nu este insa legata de noutatile update-ului, ci de rezolvarea consumului de baterie, care a dus deja la umplerea forumului Apple cu reclamatii.

Situatia penibila in care se gaseste Apple acum putea fi evitata daca americanii ar fi testat ceva mai serios produsul si nu s-ar fi grabit sa arunce pe piata un software care trebuie carpit de urgenta.

Update prematur de la Apple - ce aduce nou iOS 5.0.1 (beta)?

Si, ca mentiune, Siri este beta, daca nu stiati... Deci, Apple, chiar s-a grabit cu lansarea iPhone 4S, aruncand terminalul pe piata inainte sa termine treaba.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor