Telekom Romania anunta primul sau smartphone sub brandul T: Speedsurfer 4G (pret cu si fara abonament)

de Radu Eftimie | 22 octombrie 2014

Telekom Romania a anuntat astazi, printr-un comunicat de presa, lansarea primului smartphone sub brandul T: Speedsurfer, un terminal 4G, care poate fi achizitionat si cu abonament, la un pret de 99  de lei, dar si la liber, la costul de 799 lei.

Speedsurfer are display de 4.5 inch, camera de 5 Megapixeli cu AF si capacitate de filmare la rezolutie 720 pixeli (30fps), ruleaza sistemul de operare este Android 4.3 Jelly Bean si se bazeaza pe un procesorul quad-core la 1.2 GHz si1GB RAM.

Memoria interna disponibila este de 5GB din totalul de 8GB. Pentru spatiu suplimentar, telefonul are un slot pentru micro USB. De asemenea, caracteristicile telefonului includ Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si GPS integrat.

Speedsurfer este disponibil in magazinele Telekom Romania si Germanos la pretul de 99 lei impreuna cu abonamentul Nelimitat L cu un contract de 24 de luni, care, pentru 19,95 Euro pe luna (TVA inclus), ofera trafic nelimitat 4G, comunicarea nelimitata in orice retea si beneficii in roaming: 100 minute in UE si 100 minute in tarile din Zona 2.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: telekom romania oferta telefon telefon brand t Speedsurfer 4g pret speedsurfer telekom
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor