Telefonul-camera foto de la Panasonic, dupa modelul Lumix

de Laurentiu Crisu | 1 octombrie 2010

 

Poate ca Panasonic nu mai vinde de mult telefoane mobile in afara Japoniei, insa gama de camere foto Lumix este destul de apreciata in aproape toate regiunile lumii. Asadar, cei de la Panasonic s-au gandit bine si planuiesc sa lanseze “telefonul Lumix". 

Specificatiile tehnice ale telefonului par generoase, la prima vedere. Acestea au fost publicate deja de catre Panasonic chiar inaintea evenimentului de anuntare oficiala a lansarii telefonului – eveniment care va avea loc abia saptamana viitoare in Japonia. 

Astfel, telefonul Panasonic Linux va intrece cu un megapixel performanta camerei foto detinuta de Nokia N8, ceea ce inseamna ca va avea un senzor CMOS de 13MP la care se adauga si tehnologia de procesare a imaginilor Mobile VenusEngine, pe care o intalnim de obicei in gama de camere foto Lumix. 

In plus, noul telefon Panasonic va avea un display de 3.3 inci cu rezolutie WVGA, Wi-Fi, suport DLNA, avand o greutate de 146g si 116 x 52 x 17.7 in dimensiuni.

Si, dat fiind faptul ca gama de camere foto Lumix este de mare succes pentru cei de la Panasonic, ne putem astepta la un telefon cu multiple functii foto.

Nu se stie inca daca telefonul va fi disponibil si in Romania, sau in Europa, dar vom afla, cel mai probabil, saptamana viitoare atunci cand are loc anuntul oficial.

Sursa: Gizmodo 


 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor