Tag Heuer Link - cel mai exclusivist telefon Android (Video)

de Silviu Anton | 29 iunie 2011

Brandul elventian de ceasuri Tag Heuer a intrat in arena smartphone-urile Android. Producatorul va lansa in luna iulie cel mai exclusivist telefon care ruleaza pe platforma Google. Iar cand spunem exlusivist nu ne referim neaparat la specificatiile tehnice, ci la design.

Link Phone, dupa cum l-au botezat elvetienii, vine imbracat in otel, aur de 18k sau titaniu, piele de crocodil sau soparla, si, bineinteles, accente de diamant.

Toate aceste “detalii” il transforma in cel mai scump telefon Android de pe piata, cu un pret de 6712 dolari, informeaza Engadget.

Cat despre dotarile interne, handset-ul nu prezinta nimic care sa justifice cei aproape 7000 de dolari. Astfel ca, Link Phone nu se adreseaza celor care vor un display qHD, procesor dual-core, camera de 8MP cu 1080p sau capacitate de stocare de 16GB.

Gadget-ul Tag Hauer vine echipat cu Android 2.2, ecran de 3.5 inchi, rezolutie de 800x480, camera de 5MP cu autofocus, 250MB de memorie interna, card de memorie de 8GB, baterie 1400mAh si conectivitate EDGE/HSUPA.

Tag Heuer a mizat in schimb pe durabilitate. Smartphone-ul este rezistent la apa si la socuri, iar componentele interne sunt vidate. Desi ne indoim ca acest aspect al durabilitatii conteaza foarte mult pentru cei din clubul milionarilor.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor