Sony Xperia Z4: imagini oficiale de presa si posibile specificatii, aparute inainte de lansare

de Redactia Hit | 17 martie 2015

Sony va lansa urmatorul sau varf de gama, Sony Xperia Z4, in aceasta vara, potrivit celor mai recente informatii, insa cateva imagini ofciale si cateva specificatii hardware ale terminalului au fost scapate online.

Urmasul Xperia Z3 va dispune de un design ce pastreaza liniile generale ale seriei Xperia de top. Xperia Z4 imprumuta detalii estetice atat de la Z2 cat si de la Z3, dupa cum se poate vedea in imaginile postate online de @OnLeaks, aceeasi sursa care ne prezenta, inainte de lansare, si primele randari de presa pentru modelul anterior, Xperia.

Ceea se se remarca din randarile publicate de sursa citata este un conector aflat langa mufa micro USB, dar despre a carui functionalitate nu avem niciun fel de detalii.

Noul varf de gama al Sony va avea un ecran de 5,2 inch cu rezolutie QHD. Evident, smartphone-ul va fi rezistent la apa si praf, ca si generatiile anteriorare.

Pe parte de hardware, Sony Xperia Z4 va oferi un chipset Qaulcomm Snapdragon 810, se pare ca va avea 3GB RAM si va dispune de o camera foto principala de 20,7MP.

Sursa: @onLeaks via Nowhereelse.fr

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sony xperia z4 imagini oficiale xperia z4 lansare sony xperia z4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor