Sony Ericsson Ai …adevar sau fictiune?

de Constantin Jipa | 3 decembrie 2006

De curand pe Internet au aparut cateva imagini simulate pe calculator (renderings) cu ceea ce se presupune a fi viitorul model de telefon Sony Ericsson Ai. Desi suntem sceptici in privinta acestora, noi ne facem datoria sa le publicam, astfel incat sa “inflacaram” si mai mult imaginatia fanilor acestui brand. Ceea ce vreau sa intelegeti este faptul ca aceste imagini NU SUNT FOTOGRAFII REALE, fiind posibil ca ele sa nu aiba nimic de a face cu Sony Ericsson, ci sa fie doar o simpla joaca a celor cu o imaginatie dusa la extrem.


Acest model ar trebui sa reprezinte incercarea producatorului de a cucerii piata telefoanelor slim dominata de Motorola cu modelele sale RAZR, SLVR sau KRZR pe de o parte, si LG cu ale sale KG/KE 800 (Chocolate). Designul lui Ai, de altfel, aminteste prin suprafetele fine si lucioase si touch-screen-ul sau de KRZR K1 si de Chocolate. Acest telefon ar trebui sa fie includa printre altele si o camera de 3.2 megapixeli cu auto-focus si blitz Xenon, memorie de 2 GB sau radio FM.


Deocamdata noua nu ne ramane decat sa privim imaginile si sa ne exprimam opiniile daca, in forma prezentata,  este sau nu un model reusit, si, de ce nu, sa asteptam o confirmare oficiala a producatorului. Cine stie, poate o fi si o samanta de adevar pe acolo…

 

 

 

 Sursa: www.phonearena.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor