Smartphone-urile OnePlus One se scumpesc cu pana la 50 de euro in Romania!

de Redactia Hit | 19 martie 2015

Aprecierea dolarului in raport cu euro are efecte asupra preturilor practicate de catre producatorul chinez de smartphones, OnePlus, in Europa. OnePlus va fi nevoita sa scumpeasca, din aceasta luna, smartphone-urile care ajung pe piata europeana, scrie Ubergizmo.

Pretul terminalelor mobile inteligente OnePlus One comercializate de catre chinezi in Europa, implicit pe piata din Romania, va creste cu 30 de euro pentru modelul OnePlus One de 16GB si cu pana la 50 de euro pentru OnePlus One de 64GB. Scumpirea nu este deloc una de neglijat, mai ales pentru modelul cu stocare de 64GB, pentru ca vorbim despre 220 de lei in plus pe care un cumparator trebuie sa ii scoata din portofel pentru achizitionare.

Este important de precizat ca scumpirea OnePlus One va avea loc incepand cu data de 25 martie, dupa cum anunta chiar companie chineza. Dupa aceasta data, OnePlus One 16GB va costa 299 euro (fata de 269 euro pret vechi), in timp ce modelul OnePlus One 64GB va costa 349 euro (fata de 299 euro, pret vechi).

Din pacate pentru cumpratorii din Romania, scumpirea terminalelor OnePlus One vine la doar doua saptamani dupa deschiderea oficiala a canalului de vanzari online al companiei chineze (detalii AICI).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: oneplus one romania pret one plus one scumpire oneplus one
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor