Slider-ul Blackberry Venice, primul Blackberry cu Android, va fi lansat exclusiv pentru AT&T

de Radu Eftimie | 3 iulie 2015

Site-ul N4BB publica, la jumatatea lunii trecute, o serie de noi informatii legate de primul smartphone Blackberry care va rula Android, Blackberry Venice. Acum, o alta sursa credibila, @evleaks, vine cu noi informatii referitoare la ceea ce ar putea fi primul smartphone cu sistem de operare Android de la Blackberry.

Evan Blass, cel din spatele contului de Twitter @evleaks, afirma ca Blackberry Venice, sliderul prezentat pentru prima data de catre reprezentantii companiei canadiene in cadrul MWC 2015 Barcelona, va rula intr-adevar Android si va fi lansat in luna noiembrie. Informatia cea mai importanta se refera insa la disponibilitatea noului smartphone cu Andorid, care va fi limitata. Astfel, Evan Blass sustine ca Blackberry Venice va fi lansat in parteneriat cu operatorul american AT&T. Pentru eliminarea oricaror confuzii, trebuie precizat ca in fotografia care insoteste noile informatii @evleaks apare Blackberry Passport, nu Blackberry Venice.

Va reamintim ca, potrivit celor mai recente speculatii, Blackberry Slider Venice va dispune de un ecran de 5.4 inch, cu rezolutie QuadHD, se va baza pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 808 (64 biti, hexa-core la 1,8GHz) si pe 3GB RAM si va integra o camera foto de 18MP.

Aceste noi speculatii pe marginea terminalului Blackberry Venice apar dupa ce, la sfarsitul lunii iunie, aceleasi surse afirmau ca primul smartphone canadian cu sistem de operare Android se va numi Prague, va avea un design similar BlackBerry Z3 si va ajunge pe piata in august. Ramane sa vedem care dintre aceste informatii se vor confirma pana la urma.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry venice blackberry slider specificatii blackberry venice lansare blackberry venice
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor