(Si) Nokia Lumia 800 are probleme cu bateria - se asteapta un update

de Radu Eftimie | 25 noiembrie 2011

Dupa ce iPhone-ul 4S a inregistrat mai multe reclamatii privind durata redusa de viata a bateriei, iata ca a venit si randul Nokia sa intampine acelasi gen de probleme cu modelul varf de gama, Nokia Lumia 800. Potrivit Engadget, mai multi utilizatori reproseaza Nokia ca au probleme cu bateria primului telefon mobil finlandez cu Windows Phone.

(Si) Nokia Lumia 800 are probleme cu bateria - se asteapta un update

Dupa ce pe forumurile Nokia au inceput sa apara informatii legate de bateria slaba a Lumia 800 si dupa ce utilizatorii au devenit un pic mai "vocali" decat de obicei, Nokia a decis sa raspunda nemultumitilor, ceea ce este de apreciat.

Astfel, compania a anuntat ca va publica nu unul, ci doua update-uri pentru Lumia 800. Primul va fi disponibil in decembrie anul acesta si ar trebui sa rezolve problemele legate de autonomie. Al doilea update, va fi dedicat altor probleme intampinate de fanii Lumia 800, si anume cele legate de incarcarea terminalului.

Trebuie spus ca problemele descoperite la Nokia Lumia sunt limitate la un numar mic de clienti, incomparabil cu "dezastrul" bateriei iPhone 4S.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor