Sharp SH-04F Aquos, un alt "samurai" pe care nu il vom vedea in magazinele europene

de Redactia Hit | 4 iulie 2014

Tehnologia IGZO a Sharp ajunge pe din ce in ce mai multe smartphone-uri de top ale producatorului. Vestea proasta este ca smartphone-urile in discutie sunt, in majoritate, produse exclusiv pentru piata nipona, lucru care ne intriga intr-o oarecare masura.

Sharp SH-04F Aquos este cel mai recent produs la companiei. Are un display FullHD de 5,4 inch si dispune, evident, de tehnologia de top IGZO, ce ofera, in acest caz, nu mai putin de 660 pixeli per inch. Pe romaneste, ecranul are o calitate care bate cam tot ce exista pe piata.

Si nu doar display-ul noului Sharp SH-04F Aquos ne face sa fim invidiosi pe japonezii care il vor putea achizitiona prin operatorul DoCoMO, ci si design-ul si specificatiile hardware ascunse sub carcasa.

In primul rand, Sharp SH-04F Aquos se distinge prin design-ul frontal, dominat de display-ul de 5,4 inch care acopera 81% din fata terminalului. Privit frontal, Sharp SH-04F Aquos este aproape tot un ...ecran.

Phablet-ul are o grosime de 9,3 mm. Asa cum ne-a obisnuit compania, si acest model de Aquos beneficiaza de certificare IP57, adica este rezistent pe socuri, apa si praf.

Ajungand la hardware, Sharp SH-04F Aquos dispune de procesor Snapdragon 801, la 2,3GHz, GPU Adreno 330, 2GB RAM, mermorie interna de 32GB (plus slot pentru carduri microSD), de o camera principala de 13,1 MP si de una frontala de 2,1 MP.

Terminalul se bazeaza pe o baterie echilibrata, de 3.300mAh.

Sharp SH-04F Aquos ruleaza Android 4.4.2.

Sursa: Ubergismo, Phonearena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sharp SH 04F Aquos sharp igzo ecran smartphone sharp igzo
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor