Sharp Aquos Xx 302Sh, un super smartphone de la niponi

de Bogdan Constantinescu | 8 aprilie 2014

Sharp Aquos Xx 302Sh este, trecand de numele nefericit pe care-l poarta, cel mai compact flagship din lume la ora actuala.

Sharp a reusit sa duca mai departe conceptul de design edge-to-edge: 80,5% din fata smartphone-ului este acoperita de ecran. Asta inseamna ca telefonul japonezilor este chiar mai mic decat un Samsung Galaxy S4, dar ofera un display mult mai mare, de 5,2 inch.

Design-ul nu este singura calitate de laudat la acest nou varf de gama nipon. Sharp Aquos Xx 302Sh este certificat IP57, adica este rezistent la apa si praf.

Dar ce mai ofera telefonul celor de la Sharp? Pe langa diplay-ul fullHD de 5,2 inch, avem un procesor quad-core Snapdragon 800, 2GB RAM si 32GB de stocare. Poate nu este chiar cel mai puternic telefon de pe piata, dar cu siguranta ca satisface nevoile unui utilizator obisnuit si nu numai. Bateria de 2.600mAh s-ar putea dovedi singurul punct mai slab al noului smartphone de la Sharp.

Camera principala a lui Sharp Aquos Xx 302Sh este una de 16,3 megapixeli, super-wide, permitand ca tot ceea ce se afla in raza a 1m sa fie focalizat. Nici camera frontala nu a fost uitata, aceasta avand 12 megapixeli, ceea ce poate reprezenta cu adevarat o atractie pentru amatorii de selfie-uri.

Partea mai putin placuta este ca telefonul ramane disponibil doar pe piata japoneza, fiind putin probabil sa ajunga in Europa prea curand. Sharp Aquos Xx 302Sh costa 670 de dolari.

Sursa: PhoneArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sharp Aquos Xx 302Sh smartphone compact sharp specificatii sharp Aquos Xx 302Sh
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor