Samsung pregateste lansarea Samsung Galaxy A7, cel mai subtire smartphone al companiei

de Radu Eftimie | 3 decembrie 2014

Samsung Galaxy A7 ar putea fi lansat mai repede decat ne asteptam, specificatiile smartphone-ului fiind deja publicate pe pagina TEENA, centrul de certificare a echipamentelor de telecomunicatie din China, tara in care isi va face debutul comercial noul device.

Samsung Galaxy A7 va completa gama in care regasim Galaxy A3 si Galaxy A5, dar va fi cel mai subtire smartphone produs de sud-coreeni, cu o grosime a carcasei de doar 6,3 mm.

Samsung Galaxy A7 are un display de 5,5 inch cu rezolutie FullHD, dispune de un chipset Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 biti, cu procesor octa-core la 1,5 GHz, 2GB RAM si 16GB memorie interna. Camera principala a noului smartphone este de 12M, in timp ce camera frontala este de 5MP. Smartphone-ul va fi capabil 4G si va rula  Android 4.4.4 KitKat.

Pe langa profilul slim, Galaxy A7 va avea si o greutate redusa, de doar 133 grame.

Deocamdata, nu stim cand va ajunge noul terminal inteligent de la Samsung pe piata europeana, dar dupa lansarea din China, care ar terbui sa aiba loc pana la sfarsitul anului, va fi prezentata si o versiune internationala a Galaxy A7.

Sursa: TEENA via PhoneArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy a7 cel mai subtire samsung specificatii galaxy a7 lansare galaxy a7
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor