Samsung pregateste Note 4 si un smartwatch standalone

de Bogdan Constantinescu | 26 mai 2014

Stim de cateva zile ca Samsung Galaxy Note 4 si-ar putea face debutul pe 3 septembrie, cu cateva zile inainte de IFA 2014.

Zvonurile spun ca acesta va sosi cu lucruri noi, printre care se numara "Swipe to launch Motion Launcher", "Aqua Capture", "Multi Network for Booster" sau "Smart Fingerprint".

La prima vedere Samsung imprumuta aceste optiuni de la alte smartphone-uri si aici ne gandim daca asta este bine sau rau. Desigur, rau pentru ca la prima vedere lucrurile vor fi departe de a parea originale, si bine pentru ca majoritatea optiunilor introduse le vor fi de folos celor care vor decide sa achizitioneze telefonul. Si, cine stie, poate ca Samsung a gasit chiar calea sa le imbunatateasca.

In alta ordine de idei, tot conform informatiilor provenite din interiorul companiei, Samsung pregateste un smartwatch. Unul care va fi capabil sa realizeze singur apelurile telefonice si sa primeasca date, fara sa fie nevoie de un smartphone, ceea ce va inlatura multe dintre inconvenientele smartwatch-urilor actuale. Acesta ar mai urma sa includa o camera foto, GPS si un monitor pentru bataile inimii si ar putea fi lansat in urmatoarele luni. Sa mai spunem ca, printre altele, va oferi si posibilitatea de a trimite email-uri, asa ca device-ul devine cel putin interesant.

Sursa: The Verge, Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: amanunte Galaxy Note 4 Samsung smartwatch standalone specificatii Galaxy Note 4
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor