Samsung pregateste Galaxy S6 Edge Plus: ecran curbat de 5,5 sau 5,7 inch

de Radu Eftimie | 22 iunie 2015

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge reprezinta, fara indoiala, o evolutie serioasa a gamei de smartphone-uri de top, Galaxy. Compania vrea sa profite de buzz-ul creat in jurul noilor sale terminale si s-ar putea sa ne ofere, in curand, o versiune cu ecran mai mare a Galaxy S6 Edge, dupa cum afirma @OnLeaks intr-o postare pe Twitter.

Smartphone-ul se va numi Galaxy S6 Edge Plus, va pastra design-ul general al S6 Edge, insa dimensiunile ecranului vor fi considerabil mai mari decat ale modelului de baza. OnLeaks afirma ca S6 Edge Plus va oferi un ecran de 5,5 sau 5,7 inch, fata de 5,1 inch, diagonala de care dispune Galaxy S6 Edge.

Prin urmare, si dimensiunile generale ale phablet-ului S6 Edge Plus vor fi mai mari: 154.45mm x 75.8mm, fata de 142.1mm x 70.1mm (S6 Edge). Grosimea noului Galaxy S6 Edge Plus, va fi, insa, mai mica decat a versiunii de baza: doar 6,85mm, fata de 7mm.

Dupa cum spuneam, aspectul general al Galaxy S6 Edge Plus va fi asemanator cu cel al Galaxy S6 Edge, dar exista cateva diferente subtile, precum repozitionarea butoanelor fizice de volum si mutarea microfonului in partea stanga (baza carcasei).

Desi initial am crezut ca imaginea postata de OnLeaks pe contul de Twitter reprezinta o randare a urmatorului Galaxy Note 5, se pare ca modelul ilustrat este, intr-adevar Galaxy S6 Edge Plus, pe care Samsung il pregateste pentru a concura direct cu viitorul phablet Apple, iPhone 6s Plus.

Lansarea ar putea avea loc in septembrie, in cadrul IFA Berlin 2015, moment in care vom face cunostinta si cu Samsung Galaxy Note 5.

Sursa: OnLeaks

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxu s6 eddge plus foto galaxy S6 Edge plus galaxy S6 edge plus IFA berlin
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor