Samsung lanseaza SDK pentru bada 2.0

de Radu Eftimie | 25 august 2011

Samsung a anuntat astazi lansarea bada 2.0 SDK (Software Development Kit), un instrument de dezvoltare pentru aplicatiile propriei platforme mobile Samsung, potrivit unui comunicat de presa.

Compania spera ca "bada 2.0" va ajuta la expansiunea distributiei globale a smartphone-urilor bada care au inregistrat deja vanzari semnificative.

Samsung lanseaza SDK pentru bada 2.0

 

Potrivit companiei, in acest moment Samsung are pe piata sapte dispozitive mobile care ruleaza sistemul de operare proprietar. Gama de telefoane Samsung Wave a avut cea mai mare cerere pe pietele din Europa, RP Chineza si Asiei de Sud-Est.

O caracteristica importanta pentru dezvoltatori bada 2.0, odata cu lansarea SDK-ului, este introducerea "In-app Ads". Utilizand Ads API (Interfata de programare a aplicatiilor), dezvoltatorii bada 2.0 pot insera reclame intr-un mod mai facil, fiind astfel co-interesati, ca urmare a crearii unor noi oportunitati de castig.

Magazinul Samsung Apps gazduieste in acest moment aproximativ 40.000 de aplicatii. Compania spera ca in urma lansarii bada 2.0 SDK numarul de programe sa creasca semnificativ.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor