Fanii Samsung se "bat" cu fanii Apple la capitolul devotament

de Bogdan Constantinescu | 27 martie 2014

Despre devotamentul fanilor Apple pentru produsele companiei din Cupertino nu mai trebuie spus nimic. Admirat de unii si ironizat de altii, cert este ca utilizatorii Apple raman acolo, alaturi de compania din care se hranesc tehnologic, indiferent de cat de grele sunt momentele prin care trece aceasta.

Iata insa ca studiile arata ca nici Samsung nu este departe de un asemenea comportament. Conform acestora, 58% dintre utilizatorii de Samsung au ales sa cumpere un nou produs al companiei, desi oferta este mare si ar fi putut sa se orienteze catre concurenta.

Acum, aici mai trebuie luat in seama un lucru: daca iOS este platforma perfecta pentru a mentine un utilizator in cadrul aceluiasi sistem, mai mult sau mai putin inchis, Android permite din plin trecerea de la un produs la altul, asa ca procentul amintit este cu atat mai merituos.

Mai trebuie spus ca utilizatorii BlackBerry au dovedit ca sunt cel mai putin loiali companiei, patru din cinci alegand pentru upgrade un dispozitiv produs de o alta companie.

Sursa: Business Insider

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: dedicare fani Samsung are fani dedicati fanboy Samsung
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor