Samsung a lansat in Romania Galaxy A5 si Galaxy A3: target pe tineri

de Redactia Hit | 28 ianuarie 2015

Samsung a lansat ieri in Romania, in cadrul unui eveniment dedicat, noua gama Galaxy A, ce include doua smartphone-uri cu Android destinate tinerilor, Galaxy A5 si Galaxy A3.

Ambele modele se remarca printr-un design al carcasei bazat pe metal, concept adoptat in ultima perioada de catre sud-coreeni, si prin profilul slim.

Galaxy A5 (ecran de 5 inch) si Galaxy A3 (ecran de 4,5 inch) sunt cele mai subtiri smartphone-uri Samsung la momentul actual. Carcasa terminalelor este realizata complet din metal, avand doar 6,7 mm, respectiv 6,9 mm grosime.

"Vorbim de cele mai subtiri smartphone-uri Samsung de pana acum, din metal, cu caracteristici tehnice superioare, specifice seriei Galaxy, pentru ca utilizatorii tineri sa aiba parte de continut media de calitate, care sa fie impartasit cu usurinta pe retelele sociale", spune Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM in cadrul Samsung Electronics Romania.

Samsung Galaxy A3 si A5 pot fi achizitionate din magazinele partenerilor Samsung si ale operatorilor. Samsung Galaxy A5 are un pret de 1899 lei, in timnp ce modelul Galaxy A3 costa 1399 lei (preturile sunt orientative si fara abonament).

Vedeti AICI specificatiile complete ale celor doua noi modele de smartphones de la Samsung

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy a5 samsung galaxy a3 galaxy a5 pret romania galaxy 3 pret romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor