Samsung Wave 578 – multitouch si social networking pe Bada

de Silviu Anton | 15 februarie 2011

 

Samsung a anuntat, in cadrul Congresului Mobile World 2011, lansarea telefonului Samsung Wave 578. Noul telefon mobil este dotat cu tehnologia Near Field Communication (NFC) si utilizeaza Bada, platforma smartphone dezvoltata de Samsung. 

Samsung Wave 578 dispune de conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 si USB 2.0, dispozitivul permitand rate de transfer al datelor mai rapide si un schimb mai usor de informatie.

Functia QuickType de la t9 Trace este de doua pana la trei ori mai rapida decat tastarea standard si opereaza cu mai mult de 75 de limbi. Aceasta va oferi o experienta mult mai comoda la tastare, reducand erorile de introducere a textului. 

Samsung Wave 578 este, de asemenea, dotat cu functionalitate multi-touch, astfel incat utilizatorii pot mari si micsora cu usurinta imaginea si atinge ecranul pentru a parcurge si viziona galeria.

Un set bogat de programe care permit comunicarea (communication suite – RCS) ale lui Samsung Wave 578  suporta o gama variata de modalitati de comunicare sociala. Utilizatorii pot face schimb de continut in timp ce vorbesc la telefon sau in timp ce trimit mesaje mai multor prieteni simultan. 

Experienta pe care o ofera dispozitivul este optimizata si prin integrarea SNS (social networking service) care conecteaza unitar contactele din varii puncte sociale, precum Facebook sau Twitter. Push IM permite utilizatorilor sa acceseze mesaje oriunde si oricand.

Samsung Apps, un magazin integrat de aplicatii ce poate fi accesat de pe telefon sau online, permite utilizatorilor sa descarce rapid si usor o multitudine de aplicatii. 

Prevazut cu o varietate de jocuri, aplicatii de navigatie, de social networking, carti electronice sau aplicatii de sanatate si lifestyle, Samsung Apps le ofera utilizatorilor acces instant la o gama ampla de experiente mobile prin intermediul telefonului Samsung Wave 578.

Samsung Wave 578 va fi disponibil in Franta incepand din mai 2011, iar in tarile europene va fi introdus gradual.

Sursa: Samsung

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor