Samsung Galaxy S6 va fi lansat in februarie 2015

de Redactia Hit | 11 decembrie 2014

Primele imagini si specificatii tehnice ale modelului Galaxy S6 au aparut deja in media din China, iar smartphone-ul programat pentru prezentare in februarie 2015 se anunta a fi revolutionar din mai multe puncte de vedere.

Samsung a anuntat ca va reduce productia de smartphone-uri in cursul anului urmator dar imaginile care au "transpirat" in presa arata ca inginerii producatorului din Coreea sunt decisi sa stearga proasta impresie lasata consumatorilor de modelul S5, confirma publicatia de specialitate TechRadar.

Modificari introduse rapid

Infatisarea modelului Galaxy S6 va fi clar diferita fata de a predecesorului sau, la fel cum dotarile interne ale acestuia difera fata de cele ale generatiei S5. Galaxy S6 va avea un display QHD de 5,5 inci si un procesor octa-core Exinos de 64 biti, cu o capacitate de 3 GB. Memoria interna va fi de 32 GB, indeajuns pentru a administra o mare parte din fotografiile realizate cu cele doua camere foto ale dispozitivului: una principala de 20 MP si o alta amplasata in partea frontala, pentru selfie-uri, de doar 5 MP. Lipsit de orice surpriza este sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Cititi mai multe despre "Samsung Galaxy S6: Primele detalii si specificatii" pe Business24.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy S6 lansare Galaxy s6
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor