Samsung Galaxy S6 edge este "Best New Handset, Tablet or Device" la MWC 2015

de Redactia Hit | 5 martie 2015

Samsung Galaxy S6 edge a primit titlul "Best New Handset, Tablet or Device" din partea GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) la MWC 2015, distinctie acordata celui mai bun dispozitiv lansat in timpul targului. Samsung precizeaza ca este al doilea an consecutiv in care compania primeste acest premiu, dupa ce in 2014 l-a obtinut datorita dispozitivului Gear Fit.

Premiul primit de Galaxy S6 Edge, si care cel putin noua ni se pare total justificat atat da torita design-ului inedit cat si hardware-ului performant care doteaza terminalul, nu este singurul titlu de care s-a bucurat Samsung in urma participarii la MWC 2015.

Astfel, Samsung Galaxy S6 edge a primit peste 20 de premii importante la Barcelona, printre care si "Best of Mobile World Congress" din partea Ubergizmo, "Top Pick" din partea Mashable si "Top Pick" din partea Laptop Magazine.

Nu in ultimul rand, platforma de securitate mobila Samsung KNOX a obtinut premiul pentru cea mai buna solutie de  securitate ("Best Security/Anti-fraud Product of Solution") din partea GSMA. Software-ul de securitate mobila a smartphone-ului a fost recunoscut ca fiind cea mai buna solutie lansata in acest an la MWC, la categoria securitate mobila pentru afaceri. KNOX a primit acreditari din partea guvernelor din intreaga lume, inclusiv din partea Ministerului Apararii din SUA.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Samsung Galaxy S6 edge cel mai bun telefon la mwc premiu Galaxy S6 edge
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor