Samsung Galaxy S6 dual SIM, listat in oferta unui retailer din Rusia (preturi)

de Radu Eftimie | 24 martie 2015

Samsung Galaxy S6 Duos si Samsung Galaxy S6 edge Duos au aparut in oferta unui retailer din Rusia, iar utilizatorii pot face precomenzi pentru versiunile dual SIM ale celor doua terminale.

Dupa cum stiti, in Rusia preturile produselor electronice sunt, de obicei, mai mari decat in Europa si, prin urmare, si Samsung Galaxy S6 Duos este listat la un pret mai mare, probabil, decat cel la care va fi disponibil pe piata europeana.

Potrivit informatiilor disponibile online si preluate de catre Gsmarena, Samsung Galaxy S6 Duos costa, la retailerul din Rusia, in versiunea de baza (32GB stocare) echivalentul a 843 de dolari, la precomanda (aproximativ 775 euro sau 3.450 lei). Versiunea dual SIM a Galaxy S6 edge este si mai scumpa in oferta magazinului: peste 850 de euro sau aproape 3.800 lei.

Pe de alta parte, avand in vedere ca pretul afisat de magazinele romanesti pentru variantele single SIM ale Galaxy S6 si S6 edge (precomanda) porneste de la 3299 de lei, este de asteptat ca versiunile dual SIM ale S6 sa se situeze si pe piata locala la un pret similar celui listat de retailerul din Rusia.

Va reamintim ca Samsung Galaxy S6 va ajunge la cumparatori de la jumatatea lunii viitoare. Desigur, pentru pretul oficial al versiunilor dual SIM si inclusiv pentru o posibila disponibilitate a acestor modele in magazinele romanesti asteptam inca o confirmare.

Precomanda Samsung Galaxy S6 la pretul de 3299 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy s6 duos galaxy s6 edge duos samsung galaxy s6 dual SIM pret galaxy s6 romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor