Samsung Galaxy S6 ar putea veni fara bloatware si va ajunge in magazine in 22 martie

de Redactia Hit | 13 februarie 2015

Am vorbit recent despre hardware-ul urmatorului varf de gama de la Samsung, Galaxy S6, care pare ca va oferi, cel putin in testele benchmark, performante excelente, iar acum apar cateva date extrem de importante despre aplicatiile pe care sud-coreenii le vor propune cu noul smartphone. Surse din interiorul Samsung, citate de Sammobile, afirma ca noul Galaxy S6 va veni cu un Android mult mai curat, aproape fara niciun pic de bloatware.

Sammobile scrie ca producatorul a renuntat la preinstalarea multora dintre aplicatiile sale pe Galaxy S6, iar asta inseamna ca utilizatorii vor putea alege ulterior ce software au nevoie si il vor putea descarca selectiv din Galaxy App store. Deocamdata, nu se stie exact care dintre aplicatiile prezente pe actuala linie de terminale cu Android a sud-coreenilor vor fi eliminate de pe Samsung Galaxy S6. Este foarte posibil ca pana si aplicatii precum S Voice, S Health sau S Note sa fie eliminate, utilizatorii avand posibilitatea sa le instaleze doar daca doresc, din magazinul dedicat.

O a doua schimbare majora pe care se pare ca Samsung o pregateste este livrarea Galaxy S6 impreuna cu suita Office de la Microsoft (Microsoft OneNote, OneDrive, Office Mobile) plus un abonament gratuit Office 365.

O alta informatie care speram ca se va confirma este data de lansare comerciala a noului varf de gama de la Samsung. Stim deja ca prezentarea oficiala a Galaxy S6 si a versiunii cu ecran curbat, Galaxy S6 Edge, va avea loc pe 1 martie, in cadrul evenimentului Samsung Unpacked 2015, iar acum este vehiculata si data de 22 martie pentru lansarea comerciala a smartphone-ului. Informatia a fost publicata de PhoneArena si se bazeaza pe un document intern al Samsung prin care compania isi informeaza angajatii in legatura cu zilele in care nu isi pot lua liber. In acelasi document apare data de 22 martie, dar si data de 19 aprilie, probabil ziua in care Galaxy S6 Edge isi va face debutul comercial.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy S6 data lansare galaxy S6 edge galaxy s6 microsoft office software galaxy S6 samsung bloatware
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor