Samsung Galaxy Note 5 va avea ecran de 5,9 inch, USB Type-C si memorie de tip UFS

de Radu Eftimie | 11 iunie 2015

Cele mai noi informatii legate de viitorul Samsung Galaxy Note 5 indica un upgrade substantial fata de generatia actuala Note.

Potrivit GforGames, care citeaza un site de stiri din China, urmatorul Galaxy Note va oferi un display de 5,9 inch cu rezolutie QHD (anterior se specula implementarea unui ecran 4K), va veni cu port USB 3.1 Type-C si cu memorie flash de tip UFS, care asigura viteze de scriere si citire semnificativ imbunatatite fata de memoriile eMMC. Folosirea memoriei UFS pe Galaxy Note 5 este ca si confirmata, in conditiile in care Galaxy S6 si S6 edge dispun deja de acest tip de tehnologie.

(Samsung Galaxy Note 4)

Potrivit surselor citate, Galaxy Note 5 va avea o carcasa cu rama metalica si o grosime de 7,9mm. Bateria phabletului va fi, se pare, de 4.100mAh, mai scrie si PhoneArena, iar chipsetul ar putea fi si el o versiune imbunatatita a seriei Exynos 7420 (ce doteaza Galaxy S6), posibil Exynos 7422.

Informatiile aparute recent nu fac referire si la o versiune Edge a Galaxy Note 5, insa, tindem sa credem ca producatorul sud-coreean va prezenta si acest model, la lansarea anticipata pentru luna septembrie 2015.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung galaxy note 5 specificatii note 5 edge samsung exynos 7422 galaxy note 5 ecran
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor