Samsung Galaxy Note 5 ar putea fi lansat pe 12 august, impreuna cu smartwatch-ul Gear A

de Radu Eftimie | 16 iulie 2015

Am scris deja ca Samsung ar putea grabi lansarea phablet-ului Note 5, iar cea mai vehiculata data este 12 august. O noutate este insa ca Galaxy Note 5 ar putea fi lansat simultan cu noul ceas inteligent al sud-coreenilor, Gear A, cunoscut pana de curand sub numele de cod Orbis.

Potrivit Sammobile, nu doar data de lansare a smartwatch-ului a iesit la iveala, ci si specificatiile urmatorului gadget wearable. Astfel, Samsung Gear A va fi motorizat de un chipset Exynos 3472, cu procesor dual-core la 1,2GHz si GPU Mali 400 MP4 (450Mhz), si se va baza pe 768MB RAM. Spatiul de stocare intern al ceasului inteligent Gear A va fi de 4GB, iar bateria ar putea avea 250mAh.

Noul smartwatch al Samsung va dispune de GPS, accelerometru, giroscop, barometru si senzor heart rate, si va fi lansat in doua verisuni, dintre care una va oferi WiFi.

Conform informatiilor publicate de catre Sammobile, sistemul de operare va fi, ca si in cazul Gear S, Tizen OS, insa Gear A va beneficia de o versiune noua si imbunatatita a platformei, cu o interfata optimizata pentru forma perfect rotunda a display-ului de 1,65 inch. In plus, se pare ca rama circulara a gadgetului va fi una functionala si va fi folosita pentru operarea meniului.

Sursa: PCAdvisor

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung Gear A Samsung Galaxy Note 5 lansare Galaxy Note 5 specificatii Gear A
spacer
Opiniile cititorilor
spacer