Samsung Galaxy Note 4 si Note Edge, la precomanda in Romania. Preturi piperate

de Redactia Hit | 16 septembrie 2014

Samsung Galaxy Note 4, noul phablet anuntat la inceputul acestei luni de catre producatorul sud-coreean, este disponibil la precomanda la unul dintre retailerii online consacrati. Acelasi magazin ofera la precomanda si noul smartphone Galaxy Note Edge, insa pretul acestuia din urma este mai mare.

Samsung Galaxy Note 4 poate fi precomandat de pe Quickmobile la preturi care pornesc de la 3.499 lei, versiunea de 32GB sptiu de stocare.

Samsung Galaxy Note Edge, smartphone-ul cu display curbat, care imbraca una dintre laturile device-ului, are un pret de precomanda care porneste de la 3.999 lei (versiunea de 32GB). Acelasi smartphone, dar cu 64GB stocare, poate fi precomandat la pretul de 4.499 lei.

Pretul este identic celui la care poate fi precomandat si iPhone 6 Plus, tot prin intermediul Quickmobile.

Retailerul nu precizeaza pe site data de onorare a comenzilor dar, dupa cum stim, ambele phablet-uri de la Samsung vor deveni disponibile comercial abia in prima parte a lunii urmatoare.

Inainte de a face precomanda, cititi cu mare atentie toate detaliile contractuale!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: precomanda galaxy note 4 precomanda galaxy note edge pret note 4 romania pret note edge romania iPhone 6 Plus
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor