Samsung Galaxy Note 3 Neo (Lite) - specificatii complete

de Radu Eftimie | 9 ianuarie 2014

GSMArena a reusit sa intre in posesia specificatiilor complete ale Samsung Galaxy Note 3 Neo, cunoscut pana acum ca Lite.

Potrivit documentelor citate de GSMArena, Samsung Galaxy Note 3 Neo are specificatii similare celei de-a doua generatii a phablet-ului Note. Astfel, Galaxy Note 3 Neo va avea un display Super AMOLED de 5,55 inci cu rezolutie 720p, va avea o camera de 8MP si se va baza pe o baterie de 3100mAh. Device-ul va rula Android 4.3.

Asemanarile cu Samsung Galaxy Note 2 nu se opresc aici: Galaxy Note 3 Neo va avea 2GB RAM si 16GB spatiu intern de stocare. Procesorul este insa, dupa cum spune si sursa citata, partea cea mai interesanta a viitorului phablet Samsung: se pare ca terminalul va dispune de un hexa-core, mai exact un chipset cu 2+4 nuclee (doua tactate la 1,7GHz si patru tactate la 1,3GHz).

Pe parte de design, Galaxy Note 3 Neo va patra linia estetica a Galaxy Note 3 si va avea o carcasa cu spate imbracat in piele. Cel mai probabil, Samsung galaxy Note 3 Neo va fi lansat luna viitoare in cadrul Mobile World Congress (MWC 2014) care va avea loc in Barcelona.

Sursa: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung note 3 lite galaxy note 3 nbeo specificatii note 3 neo procesor hexa core mwc 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor